Terje Andersen (t.v.) og Lasse Hågensen

Lederskifte i Råde Graveservice AS

Lasse Hågensen slutter i Råde Graveservice AS. Terje Andersen tilbake i rollen som daglig leder. 

Lasse Hågensen har måttet trekke seg som daglig leder i Råde Graveservice AS av helsemessige årsaker. Det informerte Hågensen styret om i begynnelsen av februar. 

– Det var trist at Lasse måtte slutte etter så kort tid, Men helse trumfer alle andre hensyn, og jeg har all mulig forståelse for Lasses avgjørelse. 

Det sier Terje Andersen, som nå er tilbake i rollen som administrerende direktør og daglig leder i selskapet. Det er en rolle han kjenner godt. Andersen har selv sittet i lederstolen i praktisk talt snart 40 år.

Siden høsten 2021

Lasse Hågensen tiltrådte som daglig leder i Råde Graveservice august 2021. 

Terje Andersen understreker at det ikke er noen dramatikk i lederskiftet. Det blir ikke satt i gang rekruttering av noen ny ekstern til rollen som daglig leder.

– Nå skal vi la det bero en stund framover. Vi har mye bra folk i egne rekker, vi tilpasser organiasjonen til endringen og ser an utviklingen framover. Vi er et entreprenørselskap med lang erfaring i å finne gode løsninger på utfordringer. Det gjør vi også nå, sier Terje Andersen.

Råde Graveservice AS har 95 ansatte, solid økonomi, moderne og oppdatert maskinpark og en god ordrereserve. Pukkverksdriften i Onsøy er en viktig del av selskapet, i tillegg til flere store prosjekter med grunnarbeid, landskap og utendørsmiljø i eiendomsutvikling.