Prosjekter

Dette er noen utvalgte prosjekter i Råde Graveservice sin virksomhet.

Lederskifte i Råde Graveservice AS

Prosjektdirektør i Coop Norge Eiendom AS, Lasse Hågensen (58), tiltrer som ny daglig leder i Råde Graveservice AS etter at dagens leder, Knut Magnus Hvidsten, går fra entreprenør-bransjen til eiendomsutvikling i GG-Gruppen i Halden.

Over Mosse-elva med vann

En kjempe av en byggekran på 250 tonn har tatt seg fram på den solide anleggsveien fra Storebaug og fram til Mosse-elva. En viktig del av den nye hovedvannledningen til MOVAR skal på plass i det smale sundet ved Øvre Vrangen.

I Onsøy pukkverk får du både veiledning og produkter

Onsøy Pukkverk er en viktig møteplass og har utviklet seg til å bli et viktig forretningsområde for Råde Graveservice. Her er det stor aktivitet og pukkverket har mange solide kunder blant entreprenører, industri, kommuner og andre offentlige organisasjoner i tillegg til mange privatpersoner.

I front innen ledelse og miljø

Det er tatt nye skritt i Råde Graveservice AS for å være helt i front innen ledelse og miljø når de nå har innført tre ledelsessystemer: ISO 9001 for kvalitet, ISO 14001 for miljø og ISO 45001 for arbeidsmiljø.

Godt samarbeid med Borregaard Group

Råde Graveservice har de siste årene hatt ulike oppdrag for Borregaard i Sarpsborg. Per i dag er det rundt 5 ansatte på ulike prosjekter og som trives veldig godt blant bioraffineriets fabrikker langs Glomma.

Vi søker erfaren tilbudsleder / prosjektleder

Råde Graveservice AS (RGS) søker etter en erfaren tilbudsleder/prosjektleder med bakgrunn fra både prosjektledelse og tilbuds-/anbudsprosesser for snarlig tiltredelse.

Lærlingene er en viktig ressurs

Satsing på lærlinger gjennom aktiv bruk av lærlingeordningen er en viktig del av strategien for Råde Graveservice AS. Midt i Korona-pandemien har selskapet valgt å satse ekstra sterkt på lærlinger, forteller daglig leder Knut Magnus Hvidsten.

Klar for et krevende og spennende oppdrag

-Kontrakten på 100 millioner kroner for Mosseregionens vann, avløp og renovasjon, MOVAR IKS, er virkelig det etterlengtede «lokomotivet» som er med å sikre arbeidsplassene for våre 100 medarbeidere i nye to år.

Fra sagbruk til Bruket Brygge

Bruket Brygge på Gressvik i Fredrikstad, med sine 150 leiligheter i ulike varianter og størrelser fordelt på ni bygg har vært et spennende oppdrag for Råde Graveservice AS. Det er Bakkegruppen AS som har utviklet prosjektet, med Asker Entreprenør AS som totalentreprenør.

Tett på bryggepromenade med flott utsikt

Tordenskiold Brygge i Fredrikstad ligger sørvendt ved den flotte bryggepromenaden og kaia midt i hjertet av byen. Her er det 51 leiligheter i ulik størrelse og med høy standard.

Fra ørken til oase i Fredrikstad

Flott arkitektur preger Nygaardsplassen midt i Fredrikstad sentrum, som AF Bygg Østfold har satt opp, og med Råde Graveservice AS som underentreprenør på grunnarbeidene.

Et moderne helsehus

AS Backe Østfold fikk hovedentreprisen for Helsehuset 2 i Fredrikstad. Her fikk Råde Graveservice AS oppdraget med å utføre grunnarbeider i tilknytning til det nye bygget og dessuten tilføre bygningen et innbydende og flott grøntområde.

En inspirerende bibliotekpark

Rundt det ærverdige biblioteket i Fredrikstad har Råde Graveservice AS med sin avdeling Råde Landskap etablert et nytt parkområde for Fredrikstad kommune.

Ei moderne brygge fra gammel tid

Bilene måtte vike og Dampskipsbrygga i Fredrikstad er blitt et populært samlingssted etter at Fredrikstad kommune gjennomførte et spennende byutviklingsprosjekt i perioden 2016 til 2018.

En bypark åpen for alle

For Råde Graveservice AS ble Byparken i Fredrikstad et spennende landskapsprosjekt. Byparken er området inntil Høgskolen i Østfold og nye Fredrikstad Stadion.

Trivelige Bellevue Brygge i Fredrikstad

På Bellevue Brygge, på vestsiden av Glomma i Fredrikstad, er det oppført 116 leiligheter fordelt på fem bygg over en felles parkeringskjeller. Det var Ove Skaar AS som hadde totalentreprisen i dette prosjektet for Rom Riverside AS. Bellevue Brygge er blitt et innbydende boligområde langsmed Glomma.

Sjøhus med moderne uttrykk

Det har tatt 14 lange år å realisere drømmen om Engelsviken Sjøhus utenfor Fredrikstad. Det tyder på utholdenhet hos ekteparet bak prosjektet, som er både grunneiere og sentrale personligheter på stedet, nemlig Lars Sigvart Gran Andersen og kona Inger Andersen

En god hjelper på batteri

-Skal vi være med og kjempe om fossilfrie kontrakter er det viktig at vi også investerer i fossilfrie maskiner. Bransjen generelt satser mer og mer på den grønne veien, og det betyr stadig sterkere fokus på fossil- og utslippsfrie bygg- og anleggsplasser. Her skal vi være en seriøs og framoverlent aktør.

Fornyer 100 år gammelt VA-nett

Råde Graveservice er godt i gang med et større VA-saneringsprosjekt for Sarpsborg kommune ved Tunevannet og Øvre Lande. Totalt skal det fornyes 2600 meter med vann, spillvann og overvannsledninger i en rekke etablerte boliggater.

Boligutvikling i Moss og Rygge

Grunnentreprise på utbyggningsområdene Sponvika og Verksåsen i Moss, og Vårlifeltet på Halmstad, Rygge

Sykehuset Østfold, Kalnes

- 10-årets største prosjekt for Råde Graveservice høstet gode tilbakemeldinger, tross krevende grunnforhold