Aktuelt

Fra «grøftekæll» til bedriftsleder

50 år som ansatt i Råde Graveservice, hvorav nærmere 40 år som daglig leder, er en milepæl som Terje Andersen ønsker å markere ved å invitere til prosjektrundtur, faglig konferanse og festmiddag fredag 31. mai. Et drøyt hundretalls bransjefolk og kunder er invitert til å være med på markeringen.

Lærlinger er viktig for Råde Graveservice

– Lærlinger har i mange år vært en viktig del av strategien vår. Vi trenger unge, flinke fagarbeidere, og gang på gang ser vi at disse bidrar veldig positivt i miljøet vårt, sier Terje D Andersen, daglig leder i Råde Graveservice A/S.

Ny anleggsgartner-leder i Råde Graveservice

Stian Theodorsen (35) er påtroppende leder for anleggsgartneravdelingen i Råde Graveservice. Han tar over etter Petter Gabrielsen, som har gitt avdelingen en "flying start". Oppdragene står allerede i kø flere år framover.

Møtte Sjefsnissen på Værste

Sjefsnissen hadde rota seg bort, og ba barna i Gaustadgrenda barnehage på Onsøy om hjelp. Her blir de gjenforent hos Råde Graveservice, på en hektisk og travel byggeplass på Værste i Fredrikstad.

Godt grunnlag for landets største byutviklingsprosjekt

En ny bydel er i ferd med å vokse fram i Fredrikstad, og Råde Graveservice AS er en av flere bidragsytere som nå utvikler et stort industriområde til å bli en urban og levende bydel ved Glommas utløp.

-Viktig å være positiv og offensiv i krevende tider

Selv om anleggsbransjen er fortvilet over økte kostnader både på materiell og spesielt drivstoff velger daglig leder i Råde Graveservice AS, Lasse Hågensen, å se positivt på det kommende driftsåret. Med en ordrereserve på godt over 300 millioner kroner mener han det er grunn til å være på offensiven.

Satser grønt og grått hele året

Det er et skrikende behov etter anleggsgartnere i Norge. Råde Graveservice Anleggsgartner sin har tatt viktige steg for å sikre rekruttering i takt med økende oppdragsmengde. Vi er ikke blant de største aktørene i markedet, men vi skal hver dag levere på høyt nivå. Da trenger vi enda flere dyktige medarbeidere.

Viktig med fyllplasser for rene masser i regionen

Råde Graveservice har tre operative fyllplasser i Østfold som er godkjent av vertskommunene. Fyllplassene for rene masser er Forsethlund, Vetatoppen og Thorbjørnrød, alle i Fredrikstad kommune.

Fem lærlinger ga gode tilbakemeldinger til Lærlingpatruljen

-Lærlingene er framtidens fagarbeidere. Det er viktig å skape forståelse for at lærlinger er en del av det ordinære arbeidslivet og har behov for beskyttelse og det sosiale fellesskap medlemskapet gir. Vårt inntrykk er at Råde Graveservice AS tar godt vare på sine lærlinger og har et sterkt ønske om gi dem et godt fundament for trivsel og videre læring i sin bransje.

I front innen ledelse og miljø

Det er tatt nye skritt i Råde Graveservice AS for å være helt i front innen ledelse og miljø når de nå har innført tre ledelsessystemer: ISO 9001 for kvalitet, ISO 14001 for miljø og ISO 45001 for arbeidsmiljø.